A méltatlanul utált betonfelület

Akár megrepedt, felvált vagy letört, anyagaink segítenek újjá varázsolni a régi beton felületeit.

Általános betonjavítás

A régi, vagy nem megfelelően elkészített, rossz minőségű betonon viszonylag hamar repedések, leválások, sérülések keletkezhetnek, melyek nem csupán esztétikai, de funkcionális, balesetvédelmi szempontból is súlyos kellemetlenségeket eredményezhetnek.

Egy apró repedésből akár széles hibák keletkezhetnek, ami viszont további leválásokat vagy komoly felületi hibákat okozhat.
A helyreállítás pedig az idő múltával egyre költségesebb.

A költségek csökkenthetőek az időben történő javítási munkákkal.

Miért ajánljuk?
  • gyorsan kivitelezhető
  • bármilyen, meglévő beton felületen alkalmazható
  • gyorsan újra használatba vehető
  • költséghatékony megoldás
Tulajdonságok
Kül- és beltérre egyaránt
Állandó felületi réteget alkothatunk vele, mely lehetővé teszi, hogy olyan járható felületet képezzünk, mely tartós – az eredeti felülettel megegyező időtartamú – használatot tesz lehetővé
Fagy- és kopásálló
Olyan anyagot fejlesztettünk, mely a különféle időjárások közepette is állja a mindennapi próbát, legyen szó hidegről, melegről, vagy akár az UV hatásáról.
Színtartó
A Pixel Dekor saját színező anyagát használva a munkálatokhoz, színtartó hatást érünk el, mely az idő múltával cseppet sem veszít a vizuális értékéből.
Könnyen elkészíthető
Az utasítások betartása mellett szakemberek könnyen, alkalmi felhasználók a rövid tájékoztató megismerése után elsajátíthatják a használatát.
Tisztán tartható
Könnyen kosz- és pormentesíthető felületet lehet vele létre hozni, mely az anyag kiváló tulajdonságainak köszönhető.