Mi a PixelDekor?

A Pixel Dekor közel 20 éves múlttal rendelkező hazai vállalkozás. Kreatív felületképző rendszere környezetbarát technológiával készül, főleg hazai alapanyagok felhasználásával.

A hazánkban fellelhető szűk, és igen drága termékskála sarkallta cégünket arra, hogy kifejlesszen egy költséghatékony - többek által megfizethető - és dekoratív megoldást új és régi felületekre. Legyen akár szó egy rosszul glettelt falfelületről, vagy hatalmas betonfelület kialakításáról, javításáról, egészen egy sérült beton lépcsőig, a rendszerünk mindenképpen korszerű megoldást kínál. Fejlesztésünk fő szempontja, hogy látványos és jó minőségű felületet lehessen létrehozni rövid idő alatt, egyszerűen, optimális ráfordítással. Termékeink egy részét nem csak szakemberek, hanem az új DIY irányzatokat kedvelő, egyéni felhasználók is alkalmazhatják.
70% -kal nagyobb költséghatékonyság
90% -kal kevesebb hulladék keletkezik
50% -kal környezetkímélőbb megoldás
100% -kal kevesebb balesetveszélyes felület

Kreatív felületképzés padlón és falon

A Pixel Dekor kínálta jó minőségű járható díszglett kül- és beltéri, régi és új, vízszintes és függőleges felületek bevonására alkalmas.

A könnyen elkészíthető és könnyen tisztán tartható díszítő glettbevonat sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Végtelen variációs lehetőség áll rendelkezésre a felhasználás során:

  • betonra
  • műkőre
  • pozdorjára
  • gipszkartonra

Alkalmas továbbá:

Teraszok
Egy átlagos terasz az évszak- és időjárás változástól kezdve hatalmas fizikai igénybevételnek is ki van téve. Hatalmas költséget jelenthet egy-egy ilyen felület újra gondolása, átépítése, felújítása. A Pixel Dekor termékcsaláddal lényegesen egyszerűbb egy terasz felújítása.
Járdák
A felújítandó járda, járdaszakasz bontás nélküli javítását teszi lehetővé korszerű megoldással.
Lépcsők
Elég simán, tapaszolással javítani a felületet, miután porladás mentesen meg lett tisztítva a javítandó terület. Nincs szükség fecskefarok illesztésre. A Pixel Dekor anyagaival balesetmentessé, dekoratívvá válik a lépcső, mindez bontás nélkül elérhető.
Gépkocsibeállók
Nincs lehangolóbb látvány, mint egy elhasználódott gépkocsi beálló. Sokszor az tartja vissza az ügyfeleinket az újjáépítéstől, hogy bele sem mernek gondolni a felújítással kapcsolatos munkák bontási és egyéb munkáiba. A Pixel Dekor technológiájának köszönhetően ez a rémálom nem fenyeget.
Utcai felületek
kerítések, lábazatok, támfalak, párkányok, sírkövek, beton vagy műkő kerti bútorok stb. tetszőleges színű, dekoratív bevonására, felújítására alkalmas.
Ipari létesítmények
Egyéb felületek
Kerítések, lábazatok, támfalak, párkányok, sírkövek, beton vagy műkő kerti bútorok, utca bútorok stb. tetszőleges színű, dekoratív bevonására, felújítására alkalmas.