Szórható tapéta & Pixel Dekor

Kevesen tudják, de a Pixel Dekor először a szórható tapéta gyártásába kezdett bele, olyannyira, hogy a nevünk is innen ered.

Mivel szórópisztollyal dolgozunk, végeredményként a festék, mintegy pixelekre esik szét. Mi ezt úgy nevezzük, hogy színrétegekkel dolgozunk, ami szokatlan felületet hoz létre.

Innen van hát a nevünk is.

Tudnivalók

A saját fejlesztésű szórható tapétánk környezetbarát anyagokból készül és messze költséghatékonyabb külföldi társainál.

Alkalmas lakások, irodák, középületek belső tereinek dekoratív, elegáns burkolására. Előnye, hogy ki lehet hagyni egy műveletet a felületképzésből. Amennyiben a felület sima, nem kell a plusz glettelés. A szép vakolatra azonnal rádolgozható.

Előnye még, hogy nedvesítés után könnyen letolható a felületről. Csupán a régi bérházakban, korábban enyves festékkel kezelt falaknál van szükség komolyabb előmunkálatokra.

Miért ajánljuk?
  • Könnyen kezelhető
  • Elegáns, dekoratív felületet képez
  • Toldásmentes, homogén felületet biztosít
  • Flexibilitásának köszönhetően eltünteti a falak kisebb hibáit
  • Vízzel oldható, így az eltávolítása nem okoz gondot
  • A nehezebben megközelíthető sarkokban is könnyen felszórható
Tulajdonságok
Hő- és hangérzet javító tulajdonságok
Mivel a szórható tapéta szinte pixelenként épül fel, ezért olyan felületet képez, mely javítja a hő- és hangérzetet, ezzel fokozva a komfortérzetet.
Egészséges
Saját fejlesztésű tapétánk túlnyomórészt természetes összetevőket alkalmaz, így később nincs károsanyag belégzés, mint oly sok festéknél. Akár gyermekszobába is kiválóan alkalmas, hiszen a kicsi gyermek kezek is nyugodtan tapogathatják, nem lesz káros következménye az egészségre.
Színtartó
A Pixel Dekor saját színező anyagát használva a munkálatokhoz, színtartó hatást érünk el, mely az idő múltával cseppet sem veszít a vizuális értékéből.
Kihagyható bonyolult előkészületek
Tapétánkat úgy alkottuk meg, hogy a glettelés fázisa kihagyható legyen. Legyen szó akár lakossági, akár pedig irodai felhasználásra, ez a tapéta tökéletes megoldás lehet.